Klaske Bakker
“Geitenkaas is heerlijk in combinatie met honing, walnoten en rucola”
VERSE PRODUCTEN
Mijn passie voor koken begon toen ik op kamers ging wonen. Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot mijn vak. Ik vind het heerlijk om met producten uit het seizoen te koken en verzin het liefst recepten met verse dingen die ik op de markt of in de moestuin vind. Ik ben gek op lekker eten, gezellig samen met familie, en ik geniet ervan om mijn kinderen een gezonde maaltijd voor te schotelen."
EXTRA SMAAK
"Ik kook graag met geitenkaas, zachte of harde. Geitenkaas voegt extra smaak toe aan een gerecht. Heerlijk in combinatie met honing, walnoten en rucola. Of in hartige gerechten zoals quiche. Probeer ook eens geitenkaas als vervanger van Parmezaanse kaas op pasta. Het állerlekkerste gerecht met geitenzuivel? Een zomerse salade met geitenkaas!"
GEITENVLEES VERDIENT AANDACHT
"Met geitenzuivel kun je dus allerlei kanten uit. Ik zou ook graag meer geitenvlees willen eten. Helaas kun je dat nog niet overal gemakkelijk kopen. Geitenvlees is heel mooi en lekker vlees dat meer aandacht verdient.”
Wist je dat?
Wist je dat hun vacht ontzettend belangrijk is voor geiten? De bescherming van de vacht is onmisbaar en een goede verzorging is dan ook hard nodig.
Zoek de geit
Zien hoe geitenkaas gemaakt wordt en hoe geiten gehouden worden? Kijk eens of je bij jou in de buurt een geitenboerderij kunt bezoeken!
Andere fans:
Deze lekkerbekken zijn ook weg van geitenzuivel en geitenvlees.
Anniepannie
Ambassadeur Andrea Tegel
Andrea Tegel, eigenaresse van het succesvolle Instagramaccount en foodblog Anniepannie.nl.
Keukenmeid
Ambassadeur Beau
Wij stelden Beau Schenk, beter bekend als Keukenmeid, drie vragen over geitenkaas.
Ivan Beusink
Ambassadeur Ivan
Ivan Beusink: Chef de cuisine bij RIJKS: het restaurant van het Rijksmuseum, 1 ster en
Debsbakerykitchen
Ambassadeur Debbie
Een interview met eigenaresse van het ingrediënt en het foodblog Debsbakerykitchen.





