Aardappel-preigratin met geitenroom en tijm
Een romige ovenschotel die comfort food ademt. Ideaal voor een koude novemberavond. De geitenroom geeft een frisse, lichte toets aan de klassieke gratin.
Lees meerGegrilde bokkenfilet met geroosterde pompoen en salie-botersaus
Léééékker: pompoen met bokkenvlees. Krachtig, zoet en oh zo herfstig. Met dit gerecht blaas jij jouw tafelgasten omver.
Lees meerGeitenkwarkpannenkoekjes met Appel en Kaneel
Deze luchtige pannenkoekjes met geitenkwark en appel zijn perfect voor een voedzaam ontbijt of een gezonde snack.
Lees meerFilodeegrolletjes met geitenkaas, honing en tijm
Deze filodeegrolletjes met zachte geitenkaas, honing en tijm zijn het perfecte borrelhapje.
Lees meerGeitenkarnemelk komkommersoep
Is het warm en heb je zin in een verfrissende soep? Probeer dan eens deze komkommersoep met geitenkarnemelk.
Lees meerGeitenkaasloempia’s
Deze geitenkaasloempia’s zijn perfect voor een avondje borrelen of als bijgerecht voor het avondeten. Ze zijn makkelijk te maken en smaken het allerlekkerst met de zelfgemaakte chilisaus.
Lees meerColeslaw met geitenkarnemelk
Dit coleslaw met geitenkarnemelk recept is een gegarandeerd succes als bijgerecht of bij de barbecue.
Lees meerGeitenyoghurtsaus voor bij gehaktballen
De allerlekkerste gehaktballen maak je natuurlijk zelf! Een frisse geitenyoghurtsaus voor bij die lekkere gehaktballen maakt het helemaal af.
Lees meerRomige pasta met geitenkaas, courgette en citroen
Deze pasta met courgette, citroen en zachte geitenkaas is een feestje op je bord. Licht, maar toch heerlijk romig en klaar in minder dan 20 minuten! Perfect voor doordeweeks, maar ook lekker genoeg voor een etentje met vrienden.
Lees meerGeitenkaassoezen
Ook zo dol op soezendeeg en kaas? Maak dan eens deze geitenkaassoezen als voorgerecht of voor op de borrelplank. Makkelijk te maken en ontzettend lekker. Probeer ze uit!
Lees meer
