Deze filodeegrolletjes met zachte geitenkaas, honing en tijm zijn het perfecte borrelhapje. Makkelijk om te maken, heerlijk om te delen en gegarandeerd een hit bij zowel groot als klein. Serveer ze warm en geniet van die perfecte combinatie van knapperig deeg en romige vulling.
Ingredienten
- 100 g zachte geitenkaas
- 5 vellen filodeeg, gehalveerd
- 2 el honing
- Verse tijm
- 1 ei, losgeklopt
- Olijfolie of boter
Geitenzuivel
Lichter verteerbaar dan koemelk en vol van smaak. Geitenzuivel is een ontdekking op zich.
Start met koken
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Leg een halve plak filodeeg neer, bestrijk licht met olie of boter.
-
Leg een lepeltje geitenkaas, wat honing en tijmblaadjes op het uiteinde en rol op tot een strak rolletje. Bestrijk de naad met ei.
-
Leg de rolletjes op een bakplaat en bak 12–15 min tot goudbruin en knapperig.
-
Serveer warm met een extra drizzle honing.
-
Eet smakelijk!
Klaske Bakker
Ambassadeur Klaske
Klaske Bakker is culinair redacteur van Landleven en auteur van o.a. een kookboek.


























































































































