Deze luchtige pannenkoekjes met geitenkwark en appel zijn perfect voor een voedzaam ontbijt of een gezonde snack. Ze zijn rijk aan eiwitten, vol van smaak en in een handomdraai klaar. Serveer ze warm, met je favoriete toppings, en je dag kan niet meer stuk!
Ingredienten
- 200 g geitenkwark
- 2 eieren
- 3 el volkorenmeel of havermoutmeel
- 1 appel, geraspt
- 1 tl kaneel
- Snufje zout
- Kokosolie of boter om in te bakken
Geitenzuivel
Lichter verteerbaar dan koemelk en vol van smaak. Geitenzuivel is een ontdekking op zich.
Start met koken
-
Meng alle ingrediënten tot een dik beslag.
-
Verhit wat olie in een koekenpan en bak kleine pannenkoekjes op middelhoog vuur.
-
Serveer met extra appel, noten of een lepel honing.
-
Eet smakelijk!
Klaske Bakker
Ambassadeur Klaske
Klaske Bakker is culinair redacteur van Landleven en auteur van o.a. een kookboek.


























































































































