info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

HERKEN JE DIT?

Is geitenkaas, -karnemelk, -yoghurt en -ijs voor jou nog onbekend terrein? Ben je benieuwd naar het verschil tussen harde en zachte geitenkaas? En zou je ook wel eens willen weten waar dit voedsel vandaan komt? Dan ben je niet de enige!

Uit onderzoek van de Duurzame Geitenzuivel Keten blijkt dat 65% van de Nederlandse consumenten nooit geitenzuivel eet of drinkt. En dat 77% van de Nederlanders nog nooit op een geitenhouderij is geweest. De belangrijkste achtergrond van dit onderzoek is de onbekendheid van de geitensector en geitenzuivelproducten.

Tegelijkertijd weten we uit onderzoek dat veel consumenten zeer geïnteresseerd zijn in eten, van variatie houden, open staan voor 'iets anders' en willen weten waar hun eten vandaan komt.

Wij spraken met een aantal van deze consumenten. En waar kun je dat nu beter doen dan in de supermarkt? Bekijk de video hiernaast maar eens!

Op deze website vind je de heerlijkste recepten met geitenzuivel, de laatste blogs over de geit en weet je precies welke geitenboerderij jij kan bezoeken!

MENU |ONTDEK DE GEIT