info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Doe mee

De melkgeitensector is een jonge, ambitieuze sector die streeft naar een toekomstbestendige en verantwoorde manier van voedselproductie. Bovendien wil de sector transparant zijn, ook over onderwerpen die uitdagingen vormen. Het initiatief Ontdek de Geit ondersteunt u als ondernemer in het uitdragen van een goed verhaal naar consumenten. Dat doen we o.a. met deze website en een toolkit die geitenhouders en zuivelaars kunnen inzetten bij open dagen. Op social media enthousiasmeren we consumenten met lekkere recepten met geitenzuivel, leuke nieuwtjes en mooie foto's.

Ontdek de Geit is een initiatief voor én door de sector. Hoe kunt u als geitenhouder of zuivelaar meedoen?

 

Vermeld uw bedrijf op deze website

Wilt u uw bedrijf ook vermelden op de kaart ?

Hier kunt u uw gegevens en eventueel foto of logo van uw bedrijf doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat ook uw bedrijf vermeld wordt! 

 

Geef uw open dag door

Organiseert u binnenkort een open dag op uw geitenboerderij?

Geef deze hier aan ons door, zodat wij hem kunnen vermelden op de website!

 

Bestel de toolkit

Een open dag organiseren of groepen ontvangen op uw bedrijf is veel werk. Om u werk uit handen te nemen is de Ontdek de Geit toolkit beschikbaar. Vraag bij uw zuivelaar naar de mogelijkheden.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Circa drie keer per jaar houden we de aangemelde geitenhouders en zuivelaars met onze nieuwsbrief op de hoogte van Ontdek de Geit. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in.

 

 

 

 

MENU |ONTDEK DE GEIT