info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Het is Lente!

Het is lente! Tijd om te genieten van het buitenleven. En dat kan extra goed met de voorjaarsactie van Ontdek de Geit! Wij geven een overnachting voor 2 personen weg in een wijnvat op boerencamping Costa Kabrita mét Bettinehoeve borrelpakket. 

Winactie ontdek de geit

We vieren het voorjaar!

De voorjaarsactie is inmiddels afgelopen. Volg Ontdek de Geit via Instagram of Facebook om mee te doen met toekomstige winacties.

De smaak van de lente
Ontdek de Geit  Uit Pauline’s keuken  (die lekkere en makkelijke recepten voor elke dag maakt) mee op stap naar de geitenboer en kaaswinkel. Daar kwam dit heerlijke recept van mini quiches met zachte geitenkaas uit rollen.
Het kookplezier stopte niet daar, samen met Del Monte hebben we een salade-recept met gegrilde perzik, geitenkaas en balsamico-honing dressing gemaakt – dat is pas het voorjaar op je bord!

De voorjaarsactie wordt mede mogelijk gemaakt door: Del Monte; Costa Kabrita; Bettinehoeve; Rouveen Kaasspecialiteiten; Amalthea; Kaasmakerij Henri Willig; Klaverkaas en Klavergeit. 

Ontdek de Geit: leukste weetjes en lekkerste recepten

Ken jij Ontdek de Geit al? Wij delen met regelmaat heerlijke recepten, leuke verhalen of interessante weetjes over geiten. Zo ging Paulines keuken dit voorjaar langs bij een geitenboer en maakte twee overheerlijke recepten (die volgen snel op onze website en social media kanalen!). 

Volg Ontdek de Geit om op de hoogte te blijven van onze winacties, de lekkerste recepten, leukste geitenweetjes en meer.

Actievoorwaarden

  • Ontdek de Geit geeft een overnachting weg in een wijnvat op boerencamping Costa Kabrita met een borrelpakket samengesteld door Bettinehoeve voor twee personen
  • Deelname is voor 18 jaar of ouder
  • De looptijd van de winactie is van 28 maart t/m 24 april 2022
  • Ontdek de geit maakt op 25 april 2022 de winnaar bekend, de winnaar ontvangen tevens persoonlijk bericht van ons op Facebook en/of Instagram.
  • Indien de winnaar niet reageert vóór 8 mei kiest Ontdek de Geit een nieuwe winnaar uit
  • De overnachting wordt in overleg met Costa Kabrita geboekt o.b.v. beschikbaarheid (buiten de schoolvakanties en feestdagen)
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld

 

MENU |ONTDEK DE GEIT