info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

De Mèkkerstee: beleef de charme van het boerenleven

Op geitenboerderij De Mèkkerstee in Ouddorp beleef je de charme van het boerenleven. Ervaar de wellness van de geiten en bezoek de kinderboerderij. Geniet tussendoor van het zelfgemaakt ijs of bezoek het restaurant voor een heerlijke kop koffie met appeltaart. In de kaasmakerij zie je hoe de kaas wordt gemaakt en in de landwinkel kun je terecht voor allerlei streekproducten. 

EEN RIJKGEVULDE DAG

Genoeg te doen voor de kleintjes! Bekijk het melken van de geiten van dichtbij of bezoek de kinderboerderij met geiten, kippen, paarden, cavia’s en een varken. Hiernaast kunnen kinderen hun gang gaan in de speeltuin met verschillende speeltoestellen en leuke schommels. In de zomer staat er zelfs een springkussen! 

SMAAKVOLLE PRODUCTEN

Geniet van de eigengemaakte producten in het kindvriendelijke restaurant. Je kunt er terecht voor de lunch, koffie met gebak en high tea. Koop een stukje kaas of een ander product in de boerderijwinkel en neem wat van de Mèkkerstee mee naar huis! Het assortiment bestaat naast (geiten)kaas uit onder andere ambachtelijk ijs, biologische jam, fruithoning, advocaat, bakmeel, vruchtensappen en cadeaupakketten. 

De Mèkkerstee in Ouddorp is perfect te bereiken vanuit Zeeland en is een ideaal uitje tijdens de vakantie. Ben jij hier op bezoek geweest? Wij zijn benieuwd naar jouw beleving! Deel dan een foto op social media met #ontdekdegeit. 

open dagen

Kom de geit ontdekken in het hemelvaartweekend

Open dag: op 30 december opent De Kleine Hooiberg – Grifthoeve haar deuren! 

1 oktober: Boktober proeverij Geitengeluk

Augustus: breng een bezoekje aan Leusdens Geitenlam!

3 augustus: fietstocht met stop bij Melkgeitenbedrijf Veelers in Hengevelde

Uitjes op een geitenboerderij bij jou in de buurt

MENU |ONTDEK DE GEIT