info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Op zoek naar een uitje op een geitenboerderij in de buurt? 

Ontdek de geitenboerderij in de buurt en beleef een dag vol plezier en avontuur! Onderstaande geitenboerderijen bieden allerlei activiteiten voor het hele gezin. Geniet van heerlijke gerechten in de restaurants, voer de geitjes, maak een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving en ontdek zelfgemaakte biologische producten in de landwinkels.

BOERDERIJ ‘T GEERTJE

Boerderij ‘t Geertje in Zoeterwoude is de hele zomer geopend. Geniet elke dag van de week in Geertjes restaurant van pannenkoeken, tosti’s met geitenbrie of een lekker bakje koffie met een stukje taart! Voer daarna de geitjes of ga avontuur rondom het erf, bijvoorbeeld met de roeipuzzeltocht of de ponyrit. Sluit de dag af met een bezoekje aan de landwinkel en koop hier zelfgemaakte biologische producten zoals kaas, melk en vlees. Wist je dat je ook kunt overnachten bij ‘t Geertje? Geniet van alle rust midden in de natuur en het boeren plattelandsleven.

GEITENBOERDERIJ DE SWEACH

Kom lunchen of high tea’en bij Geitenboerderij de Sweach in Kollumerzwaag! Elke vrijdag en zaterdag geniet je van een heerlijke boerenlunch op de kleinschalige geitenboerderij. Beleef helemaal hoe het is om te zijn op een geitenboerderij door te overnachten in de pipowagen, met uitzicht op de geiten! De locatie is van alle gemakken voorzien en is een geschikt vertrekpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. 

Vergeet niet vooraf te reserveren zodat je zeker bent van een plekje!

MELKGEITENBEDRIJF VEELERS

Een perfecte stop tijdens de fiets- of wandeltocht, beleef en ervaar het platteland bij Melkgeitenbedrijf Veelers in Hengevelde. Geniet van wat te drinken op het terras van het rustpunt of bekijk de geiten vanuit de skybox. 

Het rustpunt is doorgaans de hele week geopend. Wil je een kijkje nemen in de stal? Maak daarvoor dan een afspraak. 

Heb jij één van deze boerderijen bezocht, of een andere leuke geitenboerderij in de buurt? Wij zijn benieuwd naar jouw beleving! Deel dan een foto op social media met #ontdekdegeit.

open dagen

Kom de geit ontdekken in het hemelvaartweekend

Open dag: op 30 december opent De Kleine Hooiberg – Grifthoeve haar deuren! 

1 oktober: Boktober proeverij Geitengeluk

Augustus: breng een bezoekje aan Leusdens Geitenlam!

3 augustus: fietstocht met stop bij Melkgeitenbedrijf Veelers in Hengevelde

Uitjes op een geitenboerderij bij jou in de buurt

MENU |ONTDEK DE GEIT