info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Uitjes op een geitenboerderij bij jou in de buurt

Ontdek de geitenboerderij in de buurt en beleef een dag vol plezier en avontuur! Onderstaande geitenboerderijen bieden allerlei activiteiten voor het hele gezin. Geniet van kamperen, kinderfeestjes of snuffelen op de kinderboerderij en ontdek de geit.

DE GROTE BREEDELAAR

Op deze boerderij gelegen in een prachtige omgeving kun je heerlijk van de vakantie genieten. Boerderij en Camping de Grote Bredelaar in Elst is een boerderij met camping, vol activiteiten voor jong en oud. Neem een kijkje in het echte boerenleven, maak een wandeling of fietstocht of bezoek de nabijgelegen dorpjes. Ook ligt de boerderij dicht bij de trendy stad Arnhem en de historische stad Nijmegen. Een heerlijke plek om de zomer te besteden!

STIJNDERGEIT

Een educatieve excursie, doe-middag of kinderfeestje vier je bij Stijndergeit in Ell (Limburg)! De passie voor het verzorgen van de geiten wordt graag met jou gedeeld. Neem een kijkje achter de schermen en leer van alles over de melkgeiten. 

Vergeet vooraf geen afspraak te maken bij Stijndergeit!

BELEVINGSBOERDERIJ DE ZES GRAZEN

Op de Belevingsboerderij in Sint Annen (Groningen) is er van alles te doen voor kinderen. Op de kinderboerderij zijn er naast geiten ook konijnen, cavia’s, schapen, kippen en er is zelfs een koe! En er is nog meer te beleven: vind mooie tweedehands- en zelfgemaakte producten in de snuffelschuur of geniet van de rust, ruimte, natuur en de dieren in de pipowagen. Ook organiseert de belevingsboerderij geregeld open dagen en activiteiten voor jong en oud. Hier is genoeg te doen, te zien, te proeven en te beleven!

Heb jij één van deze boerderijen bezocht, of een andere leuke geitenboerderij in de buurt? Wij zijn benieuwd naar jouw beleving! Deel dan een foto op social media met #ontdekdegeit.

open dagen

1 oktober: Boktober proeverij Geitengeluk

Augustus: breng een bezoekje aan Leusdens Geitenlam!

3 augustus: fietstocht met stop bij Melkgeitenbedrijf Veelers in Hengevelde

Uitjes op een geitenboerderij bij jou in de buurt

De Mèkkerstee: beleef de charme van het boerenleven

Op zoek naar een uitje op een geitenboerderij in de buurt? 

MENU |ONTDEK DE GEIT