info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Omelet met geitenkaas

Eenvoudige omelet met geitenkaas

Geen zin of tijd om uren in de keuken te staan, maar wel zin in een lekkere, complete maaltijd? Maak dan deze eenvoudige en toch heerlijke omelet met geitenkaas. Je hebt deze omelet in een mum van tijd op tafel staan!

INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN

  • 6 eieren
  • 50 ml slagroom
  • 250 g champignons
  • 250 g tomaat
  • 150 g bosui
  • 100 g radijs
  • 100 g geitenkaas

BEREIDING

Breek de eieren in een kom, voeg er een scheutje room aan toe en breng op smaak met peper en zout. Kluts de eieren met een vork. Snijd de champignons, tomaat en bosui in stukjes. Verhit een koekenpan. Bak in een scheutje zonnebloemolie de champignons, tomaat en bosui. Schenk het ei/room mengsel in de koekenpan. Laat de omelet langzaam gaar worden op laag vuur. Snijd de radijs in plakjes. Top af met gesneden stukjes geitenkaas. Serveer met verse radijs en geniet van je omelet met geitenkaas!

Ook zo gek op geitenkaas? Bekijk hier nog meer recepten!

recepten

Croissant met geitenkaas, honing en walnoten

Lééékkere burger van bokkenvlees

Winterse geitenstoof met pompoen

Geroosterde bietensalade met geitenkaas, walnoten en honing-Dijon vinaigrette 

Frittata met geitenkaas en ingelegde rode ui

Shepherds pie

Shepherd’s Pie met Bokkenvlees

Hoofdgerecht risotto met geitenmelk en geitenrack

Bokkenvlees: 3 gerechten om van te watertanden

Pizza met geitenkaas en spinazie

Geiten over de grens – Curaçao: Kabritu Stoba

MENU |ONTDEK DE GEIT