info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Omelet met geitenkaas

Eenvoudige omelet met geitenkaas

Geen zin of tijd om uren in de keuken te staan, maar wel zin in een lekkere, complete maaltijd? Maak dan deze eenvoudige en toch heerlijke omelet met geitenkaas. Je hebt deze omelet in een mum van tijd op tafel staan!

INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN

  • 6 eieren
  • 50 ml slagroom
  • 250 g champignons
  • 250 g tomaat
  • 150 g bosui
  • 100 g radijs
  • 100 g geitenkaas

BEREIDING

Breek de eieren in een kom, voeg er een scheutje room aan toe en breng op smaak met peper en zout. Kluts de eieren met een vork. Snijd de champignons, tomaat en bosui in stukjes. Verhit een koekenpan. Bak in een scheutje zonnebloemolie de champignons, tomaat en bosui. Schenk het ei/room mengsel in de koekenpan. Laat de omelet langzaam gaar worden op laag vuur. Snijd de radijs in plakjes. Top af met gesneden stukjes geitenkaas. Serveer met verse radijs en geniet van je omelet met geitenkaas!

Ook zo gek op geitenkaas? Bekijk hier nog meer recepten!

recepten

Burrito’s met Geitenkaas en Pompoen

Hartige Taart met Pastinaak, Aardappel, Geitenkaas en Pittige Honing

Warme geitenkaas met stokbrood

Romige zalm met geitenkaas en spinazie

Gnocchi met spinazie en geitenkaas

Gnocchi met geitenkaas, walnoot en spinaziepesto

Verfrissend broodje geitenkaas met walnoot, honing en appel

Zoete aardappel met geitenkaas, geroosterde druiven en walnoten

5x inspiratie voor je kerstdiner

saté kambing

Saté Kambing: Indonesische Geitensaté met Citroen