info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Lééékkere burger van bokkenvlees

Heerlijk voor bij de lunch of als avondeten. Jij mag kiezen! Deze burger van bokkenvlees is mals, sappig en onwijs makkelijk te maken.

INGREDIËNTEN BURGER VAN BOKKENVLEES (1 PERSOON)

  • 250 gr geitenbok gehakt
  • 1 Fijngesnipperde rode ui
  • Scheutje olijfolie
  • Zout en peper
  • Knoflookpoeder, paprikapoeder en chilipoeder
  • Een lepeltje mosterd
  • Scheutje Balsamicoazijn
  • 1 tomaat
  • 1 kropsla
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 wit kadetje

RECEPT BURGER VAN BOKKENVLEES

  1. Verhit de olie in de pan. Fruit daarna de rode ui glazig en laat het afkoelen. 
  2. Meng het koude(!) bokkenvlees met alle specerijen en maak een bol van het gehakt. Vorm daarna de hamburgers met je hand of met een ring. Je kunt de burger even laten rusten in de koelkast, maar je kunt hem ook meteen gaan bakken, grillen of bbq’en. 
  3. Snijd de tomaat in plakjes. Was de sla en snijd hem fijn.
  4. Snijd het kadetje open en bestrijk het broodje met wat mayonaise. Voeg de hamburger, de sla en de tomaat toe.
  5. Eet smakelijk!

Klik hier voor meer recepten met bokkenvlees!

recepten

Croissant met geitenkaas, honing en walnoten

Lééékkere burger van bokkenvlees

Winterse geitenstoof met pompoen

Geroosterde bietensalade met geitenkaas, walnoten en honing-Dijon vinaigrette 

Frittata met geitenkaas en ingelegde rode ui

Shepherds pie

Shepherd’s Pie met Bokkenvlees

Hoofdgerecht risotto met geitenmelk en geitenrack

Bokkenvlees: 3 gerechten om van te watertanden

Pizza met geitenkaas en spinazie

Geiten over de grens – Curaçao: Kabritu Stoba

MENU |ONTDEK DE GEIT