info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Lééékkere burger van bokkenvlees
Heerlijk voor bij de lunch of als avondeten. Jij mag kiezen! Deze burger van bokkenvlees is mals, sappig en onwijs makkelijk te maken.
INGREDIËNTEN BURGER VAN BOKKENVLEES (1 PERSOON)
- 250 gr geitenbok gehakt
- 1 Fijngesnipperde rode ui
- Scheutje olijfolie
- Zout en peper
- Knoflookpoeder, paprikapoeder en chilipoeder
- Een lepeltje mosterd
- Scheutje Balsamicoazijn
- 1 tomaat
- 1 kropsla
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 wit kadetje
RECEPT BURGER VAN BOKKENVLEES
- Verhit de olie in de pan. Fruit daarna de rode ui glazig en laat het afkoelen.
- Meng het koude(!) bokkenvlees met alle specerijen en maak een bol van het gehakt. Vorm daarna de hamburgers met je hand of met een ring. Je kunt de burger even laten rusten in de koelkast, maar je kunt hem ook meteen gaan bakken, grillen of bbq’en.
- Snijd de tomaat in plakjes. Was de sla en snijd hem fijn.
- Snijd het kadetje open en bestrijk het broodje met wat mayonaise. Voeg de hamburger, de sla en de tomaat toe.
- Eet smakelijk!
Klik hier voor meer recepten met bokkenvlees!
recepten
All rights reserved 2024 Duurzame geitenzuivelketen®