info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Column geiten Parool en Trouw

G.O.A.T. chef Samuel Levie schrijft column over de geit

Naast chefkok is onze G.O.A.T. chef Samuel Levie ook worstenmaker, ondernemer én columnist. In zijn columns voor Het Parool en Trouw besteedde hij vlak na het Ontdek de geit G.O.A.T. chef event aandacht aan de geit en haar zuivel en de bok en zijn vlees. Lees hier de column in Trouw. De column in Het Parool lees je hier.

De geitenrisotto die Levie in de column noemt, ontwikkelde en maakte hij speciaal voor het G.O.A.T. chef event en is onderdeel van het driegangenmenu. Zelf maken? Alle recepten en de live kookdemo’s op de boerderij vind je hier.

nieuwsberichten

waarom bokkenvlees

Daarom bokkenvlees

bokkenvlees verkooppunten

Hier kan je bokkenvlees kopen

najaarsfair

22 oktober: Najaarsfair Boerderij de Zes Grazen

1 oktober: Boktober proeverij Geitengeluk

de dag van de geit

A day in the life

soorten geitenzuivel

Soorten geitenzuivel

Voorjaarsactie Ontdek de Geit groot succes

Bakken bij de boer geitenboerderij

Geitenboer Tuenter uit Westerlee in tv-programma Bakken op de boerderij

Geitenboer razend populair met TikTok-filmpjes van geitenglijbaan