info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Column geiten Parool en Trouw

G.O.A.T. chef Samuel Levie schrijft column over de geit

Naast chefkok is onze G.O.A.T. chef Samuel Levie ook worstenmaker, ondernemer én columnist. In zijn columns voor Het Parool en Trouw besteedde hij vlak na het Ontdek de geit G.O.A.T. chef event aandacht aan de geit en haar zuivel en de bok en zijn vlees. Lees hier de column in Trouw. De column in Het Parool lees je hier.

De geitenrisotto die Levie in de column noemt, ontwikkelde en maakte hij speciaal voor het G.O.A.T. chef event en is onderdeel van het driegangenmenu. Zelf maken? Alle recepten en de live kookdemo’s op de boerderij vind je hier.

nieuwsberichten

De rol van geiten in verschillende culturen

Feiten over geiten: de geit in de kudde

De fascinerende ogen van de geit

Bokkenfeitje: de bokkengeur

Feiten over geiten: hoefverzorging

1 oktober: Boktober proeverij Geitengeluk

Zo bewaar je geitenkaas!

Geiten binnen de grens: Nederland

Geiten over de grens: Curaçao

MENU |ONTDEK DE GEIT