info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Klaske Bakker

Culinair redacteur van Landleven en auteur van o.a. het kookboek ‘Koken met Klaske’.

“Geitenkaas is heerlijk in combinatie met honing, walnoten en rucola”

VERSE PRODUCTEN

Mijn passie voor koken begon toen ik op kamers ging wonen. Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot mijn vak. Ik vind het heerlijk om met producten uit het seizoen te koken en verzin het liefst recepten met verse dingen die ik op de markt of in de moestuin vind. Ik ben gek op lekker eten, gezellig samen met familie, en ik geniet ervan om mijn kinderen een gezonde maaltijd voor te schotelen.”

EXTRA SMAAK

“Ik kook graag met geitenkaas, zachte of harde. Geitenkaas voegt extra smaak toe aan een gerecht. Heerlijk in combinatie met honing, walnoten en rucola. Of in hartige gerechten zoals quiche. Probeer ook eens geitenkaas als vervanger van Parmezaanse kaas op pasta. Het állerlekkerste gerecht met geitenzuivel? Een zomerse salade met geitenkaas!”

GEITENVLEES VERDIENT AANDACHT

“Met geitenzuivel kun je dus allerlei kanten uit. Ik zou ook graag meer geitenvlees willen eten. Helaas kun je dat nog niet overal gemakkelijk kopen. Geitenvlees is heel mooi en lekker vlees dat meer aandacht verdient.”

Hier vind je nog meer heerlijke combinaties met geitenkaas!

DE LIEFHEBBERS

debsbakeryandkitchen

Debsbakerykitchen

Brenda kookt

Ivan Beusink

Klaske Bakker