info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Sandwich met geitenkaas en geroosterde wortel

Een volwaardige, lekkere én gezonde lunch? Maak deze sandwich met geitenkaas en geroosterde wortel. Het toevoegen van groenten – en een vleugje fruit – zorgt ervoor dat je standaardsandwich een heuse opwaardering krijgt! Het zoete van de wortel en het frisse van de frambozensaus zorgen voor een heerlijke en spannende combinatie. Duik de keuken in voor deze sandwich met geitenkaas en geroosterde wortel!

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 4 plakken bruin desembrood
  • 250 gram verse geitenkaas (met korst)
  • Wortel (liefst in dunne plakjes gesneden)
  • Handje rucola
  • Walnoten
  • Frambozensaus (vers óf uit een flesje)
  • 1 tl olijfolie

Hoe bereid je de sandwich met geitenkaas en geroosterde wortel?

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Besprenkel de wortels met de olijfolie en rooster ze 15 minuten in de oven.
  2. Verdeel de warme wortels over de plakken desembrood en top het af met een handje rucola en de walnoten.
  3. Snijd de geitenkaas in 4 plakken en leg deze op de desemboterhammen. Schenk de frambozensaus in een paar mooie strepen over de geitenkaas. Met al die mooie kleuren is het een lust voor het oog. Smakelijk!

Op zoek naar andere inspiratie? Neem dan eens een kijkje op deze pagina of volg ons op Instagram en Facebook!

recepten

Croissant met geitenkaas, honing en walnoten

Lééékkere burger van bokkenvlees

Winterse geitenstoof met pompoen

Geroosterde bietensalade met geitenkaas, walnoten en honing-Dijon vinaigrette 

Frittata met geitenkaas en ingelegde rode ui

Shepherds pie

Shepherd’s Pie met Bokkenvlees

Hoofdgerecht risotto met geitenmelk en geitenrack

Bokkenvlees: 3 gerechten om van te watertanden

Pizza met geitenkaas en spinazie

Geiten over de grens – Curaçao: Kabritu Stoba

MENU |ONTDEK DE GEIT