info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Wentelteefjes met geitenyoghurt

Wentelteefjes met geitenmelk

Wentelteefjes, perfect om te gebruiken voor het laatste brood uit de zak. Daarnaast zijn ze natuurlijk hartstikke lekker! Heb jij deze variant met geitenmelk al eens geprobeerd? 

Ingrediënten voor vier personen 

  • 8 sneetjes brood
  • 2 eieren
  • 200 ml geitenmelk
  • snufje zeezout
  • 2 eetlepels rietsuiker of 2 zakjes vanillesuiker
  • 2 theelepels kaneel
  • geitenyoghurt en fruit als topping
  • roomboter om in te bakken

Bereiding

Klop de eieren los met een garde. Voeg de geitenmelk, kaneel, suiker en zeezout toe. Roer het door. Dompel een snee brood onder in het beslag. Doe een beetje roomboter in de pan en bak de wentelteefjes aan beide kanten bruin en krokant. Herhaal dit met de overige sneetjes brood. Laat ze even afkoelen en beleg ze met wat geitenyoghurt en (vers) fruit. En klaar is kees! Ontbijt, lunch of tussendoortje… van wentelteefjes kun je altijd genieten!

Wil jij ook wel eens een hoofdgerecht met geitenzuivel proberen? Neem dan een kijkje bij onze andere recepten.

Deel jij ook jouw foto’s met ons? Misschien delen we jouw foto of recept dan op onze Facebook– of Instagram pagina. Gebruik dan #ontdekdegeit op social media of stuur een mailtje: info@ontdekdegeit.nl 

recepten

Hoofdgerecht risotto met geitenmelk en geitenrack

Bokkenvlees: 3 gerechten om van te watertanden

Pizza met geitenkaas en spinazie

Geiten over de grens – Curaçao: Kabritu Stoba

Geiten over de grens – Spanje: Mel i Mato

Geitenkaas met seizoensfruit

Verfrissende drankjes met geitenzuivel voor in de zomer

Geiten over de grens – VK: Scones met blauwe bessen

Vegetarische lasagne met geitenkaas

Geiten over de grens – Griekenland: Tsigariasto

MENU |ONTDEK DE GEIT