info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Wentelteefjes met geitenyoghurt

Wentelteefjes met geitenmelk

Wentelteefjes, perfect om te gebruiken voor het laatste brood uit de zak. Daarnaast zijn ze natuurlijk hartstikke lekker! Heb jij deze variant met geitenmelk al eens geprobeerd? 

Ingrediënten voor vier personen 

  • 8 sneetjes brood
  • 2 eieren
  • 200 ml geitenmelk
  • snufje zeezout
  • 2 eetlepels rietsuiker of 2 zakjes vanillesuiker
  • 2 theelepels kaneel
  • geitenyoghurt en fruit als topping
  • roomboter om in te bakken

Bereiding

Klop de eieren los met een garde. Voeg de geitenmelk, kaneel, suiker en zeezout toe. Roer het door. Dompel een snee brood onder in het beslag. Doe een beetje roomboter in de pan en bak de wentelteefjes aan beide kanten bruin en krokant. Herhaal dit met de overige sneetjes brood. Laat ze even afkoelen en beleg ze met wat geitenyoghurt en (vers) fruit. En klaar is kees! Ontbijt, lunch of tussendoortje… van wentelteefjes kun je altijd genieten!

Wil jij ook wel eens een hoofdgerecht met geitenzuivel proberen? Neem dan een kijkje bij onze andere recepten.

Deel jij ook jouw foto’s met ons? Misschien delen we jouw foto of recept dan op onze Facebook– of Instagram pagina. Gebruik dan #ontdekdegeit op social media of stuur een mailtje: info@ontdekdegeit.nl 

recepten

Havermout met peer en geitenmelk

Havermout met geitenmelk en peer

Pizza met geitenkaas

Pizza met geitenkaas en aardbei

Wentelteefjes met geitenyoghurt

Wentelteefjes met geitenmelk

5 x inspiratie voor een tosti met geitenkaas

5 x inspiratie voor een tosti geitenkaas

Mousse van geitenyoghurt met pruimen

Mousse van geitenyoghurt met pruimen

Hoofdgerecht risotto met geitenmelk en geitenrack

Geitenrisotto met geitenrack

Voorgerecht salade met oude geitenkaas

Salade oude geitenkaas en bietjes

Inspiratie voor een combinatie van fruit en geitenkaas

3 x geitenkaas en fruit combinatie

Borrelhapjes met geitenkaas

5 x borrelhapjes met geitenkaas