info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
geitenyoghurtsaus gehaktballen

Geitenyoghurtsaus voor bij gehaktballen

De allerlekkerste gehaktballen maak je natuurlijk zelf! Een frisse geitenyoghurtsaus voor bij die lekkere gehaktballen maakt het helemaal af.

INGREDIËNTEN GEITENYOGHURTSAUS

  • 200 ml volle geitenyoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • kwart komkommer
  • witte peper
  • snufje zout

INGREDIËNTEN VOOR GEHAKTBALLEN

  • roomboter
  • 500 gram gehakt
  • 2 eetlepels Eat Natural Super Granola boekweit, zaden en honing
  • 1 ei
  • snufje zout

BEREIDING GEHAKTBALLEN

Maak de granola fijn in een keukenmachine zodat je soort paneermeel krijgt. Meng het gehakt met het ei en fijngemalen granola. Breng op smaak met zout en eventueel andere (gehakt)kruiden. Rol kleine gehaktballetjes en braad deze gaar in de boter.

BEREIDING GEITENYOGHURTSAUS

Rasp de komkommer fijn en pers het teentje knoflook uit, meng dit door de yoghurt. Breng de yoghurt op smaak met peper en zout. Dip de gehaktballen in de geitenyoghurtsaus en smullen maar!

Benieuwd naar andere gerechten met geitenyoghurt? Check onze pagina met meer recepten.

recepten

Aardbeienmilkshake met geitenmelk

Gegrilde geitenrack met wildeknoflookpesto

Hamburger met bacon, geitenkaas en gekarameliseerde ui

Pizza Geitenkaas

Pizza met geitenkaas, zongedroogde tomaten en artisjokharten

American pancakes met geitenyoghurt

American Pancakes met Geitenyoghurt

3 x Oranje gerechten met geitenzuivel

Tosti Uit Pauline's keuken

Geitenkaastosti met advocado – Uit Pauline’s Keuken

Del Monte salade perzik

Gegrilde perzik salade met geitenkaas en balsamico-honing dressing

Geitenkaas - Uit Pauline's keuken

Mini quiches met zachte geitenkaas – Uit Pauline’s keuken