info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Geitenyoghurtsaus voor bij gehaktballen
De allerlekkerste gehaktballen maak je natuurlijk zelf! Een frisse geitenyoghurtsaus voor bij die lekkere gehaktballen maakt het helemaal af.
INGREDIËNTEN GEITENYOGHURTSAUS
- 200 ml volle geitenyoghurt
- 1 teentje knoflook
- kwart komkommer
- witte peper
- snufje zout
INGREDIËNTEN VOOR GEHAKTBALLEN
- roomboter
- 500 gram gehakt
- 2 eetlepels Eat Natural Super Granola boekweit, zaden en honing
- 1 ei
- snufje zout
BEREIDING GEHAKTBALLEN
Maak de granola fijn in een keukenmachine zodat je soort paneermeel krijgt. Meng het gehakt met het ei en fijngemalen granola. Breng op smaak met zout en eventueel andere (gehakt)kruiden. Rol kleine gehaktballetjes en braad deze gaar in de boter.
BEREIDING GEITENYOGHURTSAUS
Rasp de komkommer fijn en pers het teentje knoflook uit, meng dit door de yoghurt. Breng de yoghurt op smaak met peper en zout. Dip de gehaktballen in de geitenyoghurtsaus en smullen maar!
Benieuwd naar andere gerechten met geitenyoghurt? Check onze pagina met meer recepten.
recepten
All rights reserved 2023 Duurzame geitenzuivelketen®