info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
geitenyoghurtsaus gehaktballen

Geitenyoghurtsaus voor bij gehaktballen

De allerlekkerste gehaktballen maak je natuurlijk zelf! Een frisse geitenyoghurtsaus voor bij die lekkere gehaktballen maakt het helemaal af.

INGREDIËNTEN GEITENYOGHURTSAUS

  • 200 ml volle geitenyoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • kwart komkommer
  • witte peper
  • snufje zout

INGREDIËNTEN VOOR GEHAKTBALLEN

  • roomboter
  • 500 gram gehakt
  • 2 eetlepels Eat Natural Super Granola boekweit, zaden en honing
  • 1 ei
  • snufje zout

BEREIDING GEHAKTBALLEN

Maak de granola fijn in een keukenmachine zodat je soort paneermeel krijgt. Meng het gehakt met het ei en fijngemalen granola. Breng op smaak met zout en eventueel andere (gehakt)kruiden. Rol kleine gehaktballetjes en braad deze gaar in de boter.

BEREIDING GEITENYOGHURTSAUS

Rasp de komkommer fijn en pers het teentje knoflook uit, meng dit door de yoghurt. Breng de yoghurt op smaak met peper en zout. Dip de gehaktballen in de geitenyoghurtsaus en smullen maar!

Benieuwd naar andere gerechten met geitenyoghurt? Check onze pagina met meer recepten.

recepten

Gnocchi met spinazie en geitenkaas

Gnocchi met geitenkaas, spinazie en walnoot

3 x recept paasontbijt

3 x recept met geitenzuivel voor het paasontbijt

Havermout met peer en geitenmelk

Havermout met geitenmelk en peer

Pizza met geitenkaas

Pizza met geitenkaas en aardbei

Wentelteefjes met geitenyoghurt

Wentelteefjes met geitenmelk

5 x inspiratie voor een tosti met geitenkaas

5 x inspiratie voor een tosti geitenkaas

Mousse van geitenyoghurt met pruimen

Mousse van geitenyoghurt met pruimen

Hoofdgerecht risotto met geitenmelk en geitenrack

Geitenrisotto met geitenrack

Voorgerecht salade met oude geitenkaas

Salade oude geitenkaas en bietjes