info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
geitenyoghurtsaus gehaktballen

Geitenyoghurtsaus voor bij gehaktballen

De allerlekkerste gehaktballen maak je natuurlijk zelf! Een frisse geitenyoghurtsaus voor bij die lekkere gehaktballen maakt het helemaal af.

INGREDIËNTEN GEITENYOGHURTSAUS

  • 200 ml volle geitenyoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • kwart komkommer
  • witte peper
  • snufje zout

INGREDIËNTEN VOOR GEHAKTBALLEN

  • roomboter
  • 500 gram gehakt
  • 2 eetlepels Eat Natural Super Granola boekweit, zaden en honing
  • 1 ei
  • snufje zout

BEREIDING GEHAKTBALLEN

Maak de granola fijn in een keukenmachine zodat je soort paneermeel krijgt. Meng het gehakt met het ei en fijngemalen granola. Breng op smaak met zout en eventueel andere (gehakt)kruiden. Rol kleine gehaktballetjes en braad deze gaar in de boter.

BEREIDING GEITENYOGHURTSAUS

Rasp de komkommer fijn en pers het teentje knoflook uit, meng dit door de yoghurt. Breng de yoghurt op smaak met peper en zout. Dip de gehaktballen in de geitenyoghurtsaus en smullen maar!

Benieuwd naar andere gerechten met geitenyoghurt? Check onze pagina met meer recepten.

recepten

Omelet met geitenkaas, katerfood

Katerfood! Omelet met geitenkaas

vanilleijs van geitenmelk

Vanille-ijs van geitenmelk

pompoensoep met geitenyoghurt

Pompoensoep met geitenyoghurt

Bananenbrood met geitenyoghurt

Bananenbrood met geitenyoghurt

bokkenvlees verkooppunten

Gegrilde geitenrack met wildeknoflookpesto

3x Heerlijke recepten met bokkenvlees

Romige Risotto met Geitenkaas

Geitenkaaskroketjes

brunchrecepten

3x inspiratie voor de brunchtafel