info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
geitenyoghurtsaus gehaktballen

Geitenyoghurtsaus voor bij gehaktballen

De allerlekkerste gehaktballen maak je natuurlijk zelf! Een frisse geitenyoghurtsaus voor bij die lekkere gehaktballen maakt het helemaal af.

INGREDIËNTEN GEITENYOGHURTSAUS

  • 200 ml volle geitenyoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • kwart komkommer
  • witte peper
  • snufje zout

INGREDIËNTEN VOOR GEHAKTBALLEN

  • roomboter
  • 500 gram gehakt
  • 2 eetlepels Eat Natural Super Granola boekweit, zaden en honing
  • 1 ei
  • snufje zout

BEREIDING GEHAKTBALLEN

Maak de granola fijn in een keukenmachine zodat je soort paneermeel krijgt. Meng het gehakt met het ei en fijngemalen granola. Breng op smaak met zout en eventueel andere (gehakt)kruiden. Rol kleine gehaktballetjes en braad deze gaar in de boter.

BEREIDING GEITENYOGHURTSAUS

Rasp de komkommer fijn en pers het teentje knoflook uit, meng dit door de yoghurt. Breng de yoghurt op smaak met peper en zout. Dip de gehaktballen in de geitenyoghurtsaus en smullen maar!

Benieuwd naar andere gerechten met geitenyoghurt? Check onze pagina met meer recepten.

recepten

Tzatziki van geitenyoghurt met aubergine

Geitenkotelet met munt-yoghurtsaus

Maak je eigen bokkenvlees klaar op de BBQ

Salade met geitenkaas en watermeloen

Frittata met geitenkaas en groente

Maak je eigen geitenontbijt

Zomerse geitenkaassalade met aardbeien en walnoten

Croissant met geitenkaas, honing en walnoten

Lééékkere burger van bokkenvlees

MENU |ONTDEK DE GEIT