info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Taco met geitenyoghurtsaus en zalm

Taco met zalm, geitenyoghurtsaus en groene asperges

Al eens groene asperges geproefd? Probeer ze eens met zalm en een frisse citroen- geitenyoghurtsaus en ontdek deze unieke smaakcombinatie in een Mexicaanse taco.

INGREDIËNTEN VOOR 2 TACO’S

  • 150 ml volle geitenyoghurt
  • 300 gram rauwe zalm
  • olijfolie
  • tacokruiden
  • 100 gram groene asperges
  • 100 gram cherrytomaten
  • 2 taco’s
  • 1 citroen
  • 1 rode ui
  • zout
  • peper

BEREIDING

Rasp de citroen en snijd hem doormidden. Knijp een helft van de citroen uit in een bakje, meng met de geitenyoghurt en één eetlepel fijngesneden rode ui. Voeg de helft van het citroenrasp toe en breng de citroensaus op smaak met zout en peper. Marineer de zalm met tacokruiden (ongeveer één eetlepel). Snij grote asperges in stukken. Wok de groene asperges in olijfolie ongeveer 4 minuten. Als de asperges bijna gaar zijn voeg je de gemarineerde zalm en de cherrytomaten toe. Serveer het zalmmengsel in de taco en garneer met de frisse geitenyoghurtsaus.

Eet smakelijk! Enthousiast geworden over dit gerecht? Probeer dan ook eens één van onze andere recepten met geitenzuivel.

recepten

Aardbeienmilkshake met geitenmelk

Gegrilde geitenrack met wildeknoflookpesto

Hamburger met bacon, geitenkaas en gekarameliseerde ui

Pizza Geitenkaas

Pizza met geitenkaas, zongedroogde tomaten en artisjokharten

American pancakes met geitenyoghurt

American Pancakes met Geitenyoghurt

3 x Oranje gerechten met geitenzuivel

Tosti Uit Pauline's keuken

Geitenkaastosti met advocado – Uit Pauline’s Keuken

Del Monte salade perzik

Gegrilde perzik salade met geitenkaas en balsamico-honing dressing

Geitenkaas - Uit Pauline's keuken

Mini quiches met zachte geitenkaas – Uit Pauline’s keuken