info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Geitenkarnemelk komkommersoep

Geitenkarnemelk komkommersoep

Is het warm en heb je zin in een verfrissende soep? En is de enige koude soep die je kunt bedenken gazpacho? Probeer dan eens deze komkommersoep met geitenkarnemelk. Doordat de karnemelk en de komkommer zich goed in balans houden, zorgen ze voor een heerlijke verfrissing. Dat maakt het een lekker licht voorafje!

INGREDIËNTEN

  • 250 ml geitenkarnemelk
  • 1,5 komkommer
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes dragon
  • 0,5 – 1 eetlepel Aromat
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel goede olijfolie

BEREIDING

Schil de komkommer en hak grof. Pureer de karnemelk met de komkommer, knoflook en de dragon tot een mooie soep. Roer de olijfolie en het sap van de citroen erdoor. Breng de soep op smaak met Aromat. Serveer de geitenkarnemelk komkommersoep koud.

Eet smakelijk!

Ben je enthousiast over dit gerecht, en benieuwd naar andere gerechten met geitenzuivel? Check onze pagina met meer recepten: eet en drink de geit. Liever een warme soep met geitenkaas? Klik dan hier.

recepten

Burrito’s met Geitenkaas en Pompoen

Hartige Taart met Pastinaak, Aardappel, Geitenkaas en Pittige Honing

Warme geitenkaas met stokbrood

Romige zalm met geitenkaas en spinazie

Gnocchi met spinazie en geitenkaas

Gnocchi met geitenkaas, walnoot en spinaziepesto

Verfrissend broodje geitenkaas met walnoot, honing en appel

Zoete aardappel met geitenkaas, geroosterde druiven en walnoten

5x inspiratie voor je kerstdiner

saté kambing

Saté Kambing: Indonesische Geitensaté met Citroen