info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Geitenwijze Cadeau Ideeën

We zitten nog volop in de feestdagen! Wist je dat geiten naast lekkere geitenmelk en geitenkaas nog veel meer leuks kunnen bieden? Dus ga eens langs bij een geitenhouder en laat je inspireren als je niet goed weet wat je de volgende keer ingepakt in de jute zak of onder de boom moet leggen. Heel veel gezelligeit en alvast een G.O.A.T. nieuwjaar! 

Geitenmelkzeep

Met geitenmelk als hoofdingrediënt krijg je een zeer romige en zachte zeep. Het irriteert de huid niet maar werkt juist kalmerend wat het uitermate geschikt maakt voor de gevoelige huid. 

Geitenmelk Lotion

Met alle mineralen, vitamines, sporenelementen en foliumzuur is geitenmelk perfect voor de huid. Het hydrateert, verzacht en geeft droge huid weer zachtheid en elasticiteit. Bovendien ruikt het heerlijk en laat het geen vet gevoel achter. 

Een gezellig uitje

Een ervaring geven is soms nog zoveel leuker. Ga samen eens op rondleiding bij een geitenhouder, volg een les geiten yoga of ga wandelen met geiten!

Cajeta

Deze zoetige saus is lekker op vanalles. Het is iets lichter en frisser van smaak dan karamel maar heerlijk zacht. Maar dat kan ook niet anders met geitenmelk als hoofdingrediënt. Perfect voor de foodie!  

Geiten Knuffel

Wie wil dat nou niet, een mooie zachte knuffel van het meest speelse, nieuwsgierige, onderzoekende en brutale dier, de geit. 

Boek over geiten 

Van kinderboeken, feit en fictie, er is zoveel te lezen over de geit. Je steekt er altijd wat van op!

Benieuwd waar je terecht kunt? Kijk dan vooral op onze kaart. En heb je nog meer inspiratie nodig? Kijk dan ook eens tussen onze recepten

nieuwsberichten

Geitencadeaus voor moederdag

Kom de geit ontdekken in het hemelvaartweekend

De rol van geiten in verschillende culturen

Feiten over geiten: de geit in de kudde

De fascinerende ogen van de geit

Bokkenfeitje: de bokkengeur

Feiten over geiten: hoefverzorging

1 oktober: Boktober proeverij Geitengeluk

Zo bewaar je geitenkaas!

MENU |ONTDEK DE GEIT