info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Pannenkoek geitenmelk

Pannenkoeken met geitenmelk

Of je nu houdt van pannenkoeken met kaas, stroop, fruit of een boerenpannenkoek met groenten… de allerlekkerste pannenkoeken maak je zelf, met dit makkelijke recept met geitenmelk.

 

INGREDIËNTEN

  • 500 ml geitenmelk
  • 250 gram bloem
  • 2 grote eieren
  • zakje vanillesuiker
  • snufje zout
  • scheutje olijfolie
  • roomboter om te in te bakken
  • eventueel een beetje bruin bier

 

BEREIDING
Mix de bloem met het zout, de vanillesuiker en de geitenmelk. Voeg vervolgens al roerend de eieren toe aan dit mengsel. Als je een glad mengsel hebt, doe je er een scheutje olijfolie door. En voor de liefhebbers ook een scheut bruin bier. (Voeg indien nodig wat extra bloem of melk toe om het beslag wat dikker of dunner te maken.)

Verwarm tot slot een koekenpan en doe er een klontje boter in. Laat de pan goed heet worden voordat je de pannenkoeken gaat bakken.. en bakken maar!

Eet smakelijk!

 

Enthousiast geworden over dit gerecht? Probeer ook andere gerechten met geitenzuivel; klik hier!

recepten

Gevulde paprika’s met geitenkaas

Salade met geitenkaas, gamba’s en avocado

Pizza met geitenkaas, champignons en rode ui

Flapjes met geitenkaas, appel en noten

Pasta met geitenkaas en pompoensaus

Pannenkoek geitenmelk

Pannenkoeken met geitenmelk