info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Pizza met geitenkaas en spinazie

Klaar voor een geitenkaaspizza? Deze makkelijk te volgen stappen zullen je begeleiden naar een culinair meesterwerk dat je smaakpapillen zal doen dansen. Of je nu een pizzaliefhebber bent of een nieuwkomer in de wereld van de keuken, dit recept voor pizza met geitenkaas en spinazie zal je zeker bekoren!

INGREDIËNTEN VOOR 2 PIZZA’S

  • Pizzadeeg – kant en klaar of zelf te maken via dit recept
  • 8-12 el tomatensaus
  • 1 rode ui in ringen
  • 5 handen spinazie
  • 150 gram zachte geitenkaas in stukjes
  • 10 cherrytomaatjes in stukjes
  • Italiaanse kruiden

BEREIDING

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Maak het pizzadeeg volgens het recept. 
  • Leg het pizzadeeg in 2 delen op een bakplaat, of maak één grote pizza van al het deeg. 
  • Verdeel de tomatensaus over het deeg en beleg de pizza met de uienringen, spinazie, de stukjes geitenkaas en de tomaatjes. 
  • Verdeel vervolgens een klein beetje Italiaanse kruiden over de pizza.
  • Bak de geitenkaaspizza in 30 minuten gaar. 

Eet smakelijk! Meer recept-inspiratie nodig? Bekijk onze recepten hier!

recepten

Croissant met geitenkaas, honing en walnoten

Lééékkere burger van bokkenvlees

Winterse geitenstoof met pompoen

Geroosterde bietensalade met geitenkaas, walnoten en honing-Dijon vinaigrette 

Frittata met geitenkaas en ingelegde rode ui

Shepherds pie

Shepherd’s Pie met Bokkenvlees

Hoofdgerecht risotto met geitenmelk en geitenrack

Bokkenvlees: 3 gerechten om van te watertanden

Pizza met geitenkaas en spinazie

Geiten over de grens – Curaçao: Kabritu Stoba

MENU |ONTDEK DE GEIT