info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
tosti geitenkaas, spinazie en pecannoten

Tosti met geitenkaas, spinazie en pecannoten

Met wit of bruin brood, zoet of hartig, in een tosti-ijzer of pan, van tosti’s kunnen wij geen genoeg krijgen! Je kunt er dan ook alle kanten mee op. Wij gaan dit keer voor een tosti met geitenkaas, spinazie, pecannoten en wat honing. De pecannoten zorgen voor een extra bite en de spinazie zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier lekker veel groente binnenkrijgt.

Ingrediënten (voor 1 tosti)

  • 2 snede waldkorn
  • 2 plakken geitenkaas
  • 1 handje pecannoten
  • Honing

Bereiding

Smeer één van de sneden brood in met honing. Beleg deze met 1 plak geitenkaas. Verdeel vervolgens de pecannoten over de geitenkaas en leg de spinazie erbovenop. Leg nu de andere plak geitenkaas en de snede brood erop en leg de tosti dan een paar minuutjes in het tosti-ijzer. De minuten is afhankelijk van welk tosti-ijzer je hebt en dit kun je dus het beste zelf even goed in de gaten houden. Snijd de tosti vervolgens schuin doormidden om het échte tosti-gevoel te beleven. Smakelijk!

Wil je nog meer lekkere tosti’s maken met geitenkaas? Hier vind je 5 x inspiratie voor een tosti met geitenkaas. Regelmatig delen wij ook recepten op Facebook en Instagram.

recepten

Burrito’s met Geitenkaas en Pompoen

Hartige Taart met Pastinaak, Aardappel, Geitenkaas en Pittige Honing

Warme geitenkaas met stokbrood

Romige zalm met geitenkaas en spinazie

Gnocchi met spinazie en geitenkaas

Gnocchi met geitenkaas, walnoot en spinaziepesto

Verfrissend broodje geitenkaas met walnoot, honing en appel

Zoete aardappel met geitenkaas, geroosterde druiven en walnoten

5x inspiratie voor je kerstdiner

saté kambing

Saté Kambing: Indonesische Geitensaté met Citroen