info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
tosti geitenkaas, spinazie en pecannoten

Tosti met geitenkaas, spinazie en pecannoten

Met wit of bruin brood, zoet of hartig, in een tosti-ijzer of pan, van tosti’s kunnen wij geen genoeg krijgen! Je kunt er dan ook alle kanten mee op. Wij gaan dit keer voor een tosti met geitenkaas, spinazie, pecannoten en wat honing. De pecannoten zorgen voor een extra bite en de spinazie zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier lekker veel groente binnenkrijgt.

Ingrediënten (voor 1 tosti)

  • 2 snede waldkorn
  • 2 plakken geitenkaas
  • 1 handje pecannoten
  • Honing

Bereiding

Smeer één van de sneden brood in met honing. Beleg deze met 1 plak geitenkaas. Verdeel vervolgens de pecannoten over de geitenkaas en leg de spinazie erbovenop. Leg nu de andere plak geitenkaas en de snede brood erop en leg de tosti dan een paar minuutjes in het tosti-ijzer. De minuten is afhankelijk van welk tosti-ijzer je hebt en dit kun je dus het beste zelf even goed in de gaten houden. Snijd de tosti vervolgens schuin doormidden om het échte tosti-gevoel te beleven. Smakelijk!

Wil je nog meer lekkere tosti’s maken met geitenkaas? Hier vind je 5 x inspiratie voor een tosti met geitenkaas. Regelmatig delen wij ook recepten op Facebook en Instagram.

recepten

Croissant met geitenkaas, honing en walnoten

Lééékkere burger van bokkenvlees

Winterse geitenstoof met pompoen

Geroosterde bietensalade met geitenkaas, walnoten en honing-Dijon vinaigrette 

Frittata met geitenkaas en ingelegde rode ui

Shepherds pie

Shepherd’s Pie met Bokkenvlees

Hoofdgerecht risotto met geitenmelk en geitenrack

Bokkenvlees: 3 gerechten om van te watertanden

Pizza met geitenkaas en spinazie

Geiten over de grens – Curaçao: Kabritu Stoba

MENU |ONTDEK DE GEIT