info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Voorjaarsactie Ontdek de Geit groot succes

We vieren dat het lente is! En daarom nodigde Ontdek de Geit Annika van foodblog Uit Pauline’s keuken uit om het voorjaar te proeven. Wij gingen samen op stap naar een geitenboer en kaaswinkel. Daar rolde heerlijke recepten uit. Ook waren we samen met Del Monte op de winkelvloer te vinden. En onze ondernemingen vielen goed in de smaak, met een bereik van meer dan 1 miljoen! Bekijk hier de leuke video van het bezoek van Annika van Uit Paulines Keuken en de lekkere voorjaarsrecepten.

Annika op bezoek bij boer John

Annika vertelt: “Zo leuk! John vertelde vol passie over zijn beroep, wat er nou zo bijzonder is aan het houden van geiten en geitenkaas. Want waar komt nou die lekkere, typische smaak vandaan en hoe is het om geitenboer te zijn?

Annika heeft boer John het hemd van het lijf gevraagd. En een tip van Uit Paulines keuken: “Bezoek een keer een geitenboerderij, ook leuk om samen met kinderen te doen. Op de website van Ontdek de geit kun je zien waar en wanneer je bij een geitenboer op bezoek kunt. Heel leerzaam en zeg nou zelf, lammetjes knuffelen is toch het leukste wat er is?”

Aan de slag met geitenkaas
“Na dit bezoek kunnen we ook niet anders dan boer John gelijk geven. Geitenkaas is heerlijk. Het bezoek aan de geitenboerderij gaf ons meteen inspiratie om aan de slag te gaan met lekkere & snelle geitenkaasrecepten.”

Tosti
“Een geitenkaastosti met avocado, tomatenpuree, spinazie en pesto. Echt een topcombinatie. En het is weer eens wat anders dan een standaard ham-kaastosti.” Aldus Annika. Annika was zo geïnspireerd dat ze nóg een recept heeft gemaakt. “Geitenkaas is heel goed te combineren in zowel warme als koude gerechten. Deze mini quiches met zachte geitenkaas zijn daar het perfecte voorbeeld van. Lekker met asperges!⁠” Aldus Uit Paulines keuken.

Proef de lente met Del Monte
Ook stonden we deze maand met Del Monte op de winkelvloer en deelden we samen hapjes uit, een samenwerking die dit bijzondere voorjaarsrecept met geitenkaas en gegrilde perzik voortbracht. Al met al is voorjaarsactie Ontdek de Geit een groot succes!

Dat smaakt naar meer!

nieuwsberichten

Geitencadeaus voor moederdag

Kom de geit ontdekken in het hemelvaartweekend

De rol van geiten in verschillende culturen

Feiten over geiten: de geit in de kudde

De fascinerende ogen van de geit

Bokkenfeitje: de bokkengeur

Feiten over geiten: hoefverzorging

1 oktober: Boktober proeverij Geitengeluk

Zo bewaar je geitenkaas!

MENU |ONTDEK DE GEIT