info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

3 x kerstinspiratie met geitenzuivel & geitenvlees

Tijdens de feestdagen pakken we graag uit met bijzondere, originele en feestelijke gerechten. Heb je zin om eens iets anders te proberen? Wij hebben een 3-gangendiner met geitenzuivel of -vlees voor je samengesteld. Laat je inspireren door onderstaande recepten en kook de sterren van de hemel deze feestdagen!

VOORGERECHT: geitenkaassalade met spinazie spekjes en appel

Een salade is eenvoudig te bereiden en doet het altijd goed als voorgerecht. Tip: Ben je niet dol op spinazie? Kies dan voor een romaine sla.

HOOFDGERECHT: geitenrisotto met geitenrack

Met dit gerecht ben je langer bezig dan met de salade, maar het is alle tijd en moeite 100% waard. Voor dit gerecht gebruik je zowel geitenvlees als -zuivel. Een overheerlijke (kerst)tip!

NAGERECHT: mousse van geitenyoghurt met pruimen

Toetjes fans opgelet! G.O.A.T. chef Samuel Levie heeft een overheerlijk nagerecht voor ons ontwikkeld. Een frisse mousse van geitenyoghurt met een vleugje citroen gecombineerd met zoete pruimen.

Ga jij aan de slag met onze recepten? Dat vinden we tof! Deel een foto via Instagram of Facebook en plaats daarbij de hashtag #ontdekdegeit. We kijken uit naar jullie kookkunsten! 

recepten

Burrito’s met Geitenkaas en Pompoen

Hartige Taart met Pastinaak, Aardappel, Geitenkaas en Pittige Honing

Warme geitenkaas met stokbrood

Romige zalm met geitenkaas en spinazie

Gnocchi met spinazie en geitenkaas

Gnocchi met geitenkaas, walnoot en spinaziepesto

Verfrissend broodje geitenkaas met walnoot, honing en appel

Zoete aardappel met geitenkaas, geroosterde druiven en walnoten

5x inspiratie voor je kerstdiner

saté kambing

Saté Kambing: Indonesische Geitensaté met Citroen