info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

3 x kerstinspiratie met geitenzuivel & geitenvlees

Tijdens de feestdagen pakken we graag uit met bijzondere, originele en feestelijke gerechten. Heb je zin om eens iets anders te proberen? Wij hebben een 3-gangendiner met geitenzuivel of -vlees voor je samengesteld. Laat je inspireren door onderstaande recepten en kook de sterren van de hemel deze feestdagen!

VOORGERECHT: geitenkaassalade met spinazie spekjes en appel

Een salade is eenvoudig te bereiden en doet het altijd goed als voorgerecht. Tip: Ben je niet dol op spinazie? Kies dan voor een romaine sla.

HOOFDGERECHT: geitenrisotto met geitenrack

Met dit gerecht ben je langer bezig dan met de salade, maar het is alle tijd en moeite 100% waard. Voor dit gerecht gebruik je zowel geitenvlees als -zuivel. Een overheerlijke (kerst)tip!

NAGERECHT: mousse van geitenyoghurt met pruimen

Toetjes fans opgelet! G.O.A.T. chef Samuel Levie heeft een overheerlijk nagerecht voor ons ontwikkeld. Een frisse mousse van geitenyoghurt met een vleugje citroen gecombineerd met zoete pruimen.

Ga jij aan de slag met onze recepten? Dat vinden we tof! Deel een foto via Instagram of Facebook en plaats daarbij de hashtag #ontdekdegeit. We kijken uit naar jullie kookkunsten! 

recepten

Sandwich met geitenkaas en geroosterde wortel

Salade met zachte geitenkaas, parmaham en gegrilde perzik

Panna cotta met geitenmelk en geitenyoghurt van Laura’s Bakery

Geitenkaasfondue met truffel van The Lemon Kitchen

Kerstrecept huisgemaakte geitenkaasravioli van Heerlijke Happen

3 x kerstinspiratie met geitenzuivel & geitenvlees

Luxe borrelplank met harde geitenkaas van Luukskitchen

Gegrilde aubergine met geitenyoghurt

Gegrilde aubergine met geitenyoghurt

Toetje in een glaasje

Toetje in een glaasje