info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

3 x kerstinspiratie met geitenzuivel & geitenvlees

Tijdens de feestdagen pakken we graag uit met bijzondere, originele en feestelijke gerechten. Heb je zin om eens iets anders te proberen? Wij hebben een 3-gangendiner met geitenzuivel of -vlees voor je samengesteld. Laat je inspireren door onderstaande recepten en kook de sterren van de hemel deze feestdagen!

VOORGERECHT: geitenkaassalade met spinazie spekjes en appel

Een salade is eenvoudig te bereiden en doet het altijd goed als voorgerecht. Tip: Ben je niet dol op spinazie? Kies dan voor een romaine sla.

HOOFDGERECHT: geitenrisotto met geitenrack

Met dit gerecht ben je langer bezig dan met de salade, maar het is alle tijd en moeite 100% waard. Voor dit gerecht gebruik je zowel geitenvlees als -zuivel. Een overheerlijke (kerst)tip!

NAGERECHT: mousse van geitenyoghurt met pruimen

Toetjes fans opgelet! G.O.A.T. chef Samuel Levie heeft een overheerlijk nagerecht voor ons ontwikkeld. Een frisse mousse van geitenyoghurt met een vleugje citroen gecombineerd met zoete pruimen.

Ga jij aan de slag met onze recepten? Dat vinden we tof! Deel een foto via Instagram of Facebook en plaats daarbij de hashtag #ontdekdegeit. We kijken uit naar jullie kookkunsten! 

recepten

Croissant met geitenkaas, honing en walnoten

Lééékkere burger van bokkenvlees

Winterse geitenstoof met pompoen

Geroosterde bietensalade met geitenkaas, walnoten en honing-Dijon vinaigrette 

Frittata met geitenkaas en ingelegde rode ui

Shepherds pie

Shepherd’s Pie met Bokkenvlees

Hoofdgerecht risotto met geitenmelk en geitenrack

Bokkenvlees: 3 gerechten om van te watertanden

Pizza met geitenkaas en spinazie

Geiten over de grens – Curaçao: Kabritu Stoba

MENU |ONTDEK DE GEIT