info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
3x geitenzuivel inspiratie paasontbijt

3 x geitenzuivel-inspiratie voor het paasontbijt

Met deze drie recepten vol geitenzuivel-inspiratie maak jij thuis een tafel vol met heerlijke paasgerechten. Zo kun jij samen met jouw geliefden heerlijk genieten van een heerlijk paasontbijt.

1. Flapjes met geitenkaas, appel en noten

Een appelflap, maar dan met een twist! Heb jij deze flapjes ‘s ochtends voor het ontbijt gebakken, maar zijn ze niet allemaal op na het ontbijt? Dan kun je deze flapjes gerust later op de dag koud opeten. Ze smaken namelijk koud net zo lekker als warm. Hoewel ze zo lekker zijn dat er waarschijnlijk niets overblijft… Hier vind je het recept. 

2. Geitenkarnemelk panna cotta

Een makkelijk gerechtje met slechts vijf ingrediënten. Dit gerecht kun je het beste de avond van te voren maken, omdat de panna cotta minimaal 2 uur moet opstijven in de koelkast. Het leuke aan dit recept is dat je zelf de topping kunt bepalen. De geitenkarnemelk panna cotta top je namelijk af met vruchten of vrchtenjam naar keuze. Ga jij veilig voor aardbeien of toch liever voor een exotische mangosmaak? Hier vind je het recept. 

3. Bananenbrood met geitenyoghurt

Tegenwoordig kom je het in bijna ieder koffietentje wel tegen, bananenbrood. Ben jij er ook zo gek op? Hier vind je een recept voor een bananenbrood met geitenyoghurt. De bananen maken dit brood al licht zoet, maar je kunt ook nog extra suiker toevoegen, zodat het een echte zoete lekkernij wordt. Smeer een laagje (geiten)roomboter op het plakje om het helemaal af te maken. 

Met deze drie recepten vol geitenzuivel-inspiratie voor het paasontbijt scoor jij gegarandeerd bij jouw bezoek of gezin. Heb jij één (of allemaal) van de recepten gemaakt? Deel dan een foto op Facebook of Instagram. Wij zijn benieuwd naar jullie baksels!


recepten

Havermout met peer en geitenmelk

Havermout met geitenmelk en peer

Pizza met geitenkaas

Pizza met geitenkaas en aardbei

Wentelteefjes met geitenyoghurt

Wentelteefjes met geitenmelk

5 x inspiratie voor een tosti met geitenkaas

5 x inspiratie voor een tosti geitenkaas

Mousse van geitenyoghurt met pruimen

Mousse van geitenyoghurt met pruimen

Hoofdgerecht risotto met geitenmelk en geitenrack

Geitenrisotto met geitenrack

Voorgerecht salade met oude geitenkaas

Salade oude geitenkaas en bietjes

Inspiratie voor een combinatie van fruit en geitenkaas

3 x geitenkaas en fruit combinatie

Borrelhapjes met geitenkaas

5 x borrelhapjes met geitenkaas