info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl
Kim van Meel, kindervoeding op basis van geitenmelk

Kim van Meel

Kim van Meel is verantwoordelijk voor de verkoop van Kabrita (kindervoeding op basis van geitenmelk) in Noord Europa

“We werken intensief samen met onze geitenhouders, om steeds te blijven verbeteren”

LICHT EN MILD

Veel jonge ouders weten niet dat er kindervoeding op basis van geitenmelk bestaat. Wat het bijzonder maakt? Geitenmelk heeft een unieke vet- en eiwitsamenstelling, is van nature rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen en heeft een lichte en milde smaak.

DE KABRITA BOEREN

Kabrita is kindervoeding; opvolgmelk en peutermelk, gemaakt van Nederlandse geitenmelk. Deze melk komt van ruim vijftig geselecteerde en gecertificeerde geitenhouders. Zij hebben zich gecommitteerd aan de hoge kwaliteitseisen van onze organisatie. We stellen bijvoorbeeld specifieke eisen aan de inrichting van de stal en de voeding van de geiten. We werken intensief samen met onze geitenhouders. Daardoor weten we precies wat er gebeurt in elke schakel van de keten: van de boerderij tot aan de winkel.

VAN MELK TOT POEDER

In onze fabriek halen we eerst het vet uit de melk. De magere melk die overblijft is de basis voor de kindervoeding. We verwerken deze grondstof samen met andere ingrediënten tot melkpoeder. Het poeder wordt gemengd met mineralen en vitamines en verpakt tot eindproduct. Tijdens het hele proces zijn er veel kwaliteitschecks. We werken immers voor kleine kinderen, de meest kwetsbare wezentjes op aarde. Het productieproces moet dus aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden en veiligheidseisen voldoen.

HELE WERELD

Als bedrijf geloven wij in de natuurlijke eigenschappen van geitenmelk en we willen deze delen met anderen. Over de hele wereld vind je kindervoeding op basis van Nederlandse geitenmelk. Kabrita is te koop van Brazilië tot Rusland en van Canada tot China. En natuurlijk in Nederland, waar het door steeds meer jonge ouders ontdekt wordt.

Lees meer op www.kabrita.nl of lees hier meer over andere zuivelaars.

DE ZUIVELAARS

Klaver Kaas

JOHN KLAVER

Bettinehoeve

ASTRID VAN DEN HEUVEL

Kaasproductie Amalthea B.V. zuivelaar Sander Heemskerk

Sander Heemskerk

RMO chauffeur Saskia van der Meer

Saskia van der Meer

Jan Dijkstra Organic Goatmilk Coörperatie

Jan Dijkstra

Jos Stevens zuivelaar

JOS STEVENS

Wim Brilman

Wim Brilman

Kim van Meel, kindervoeding op basis van geitenmelk

Kim van Meel

Zuivelaars-Marian-Rustema

Marian Rustema

MENU |ONTDEK DE GEIT