info@ontdekdegeit.nl
info@ontdekdegeit.nl

Marian Rustema

Marketing manager bij zuivelaar Henri Willig

“Samen met onze geitenhouders maken we de allerlekkerste geitenkaas”

WERELDWIJD

Voor zuivelaar Henri Willig promoot ik kaas over de hele wereld. Onze geitenkaas vind je in de Nederlandse supermarkt, maar ook in meer dan 30 andere landen. In Nederland hebben we 2 productielocaties, in Heerenveen en Katwoude, en 25 eigen winkels.

NEDERLANDSE GEITEN

De geitenmelk voor onze kaas betrekken we van onze eigen Nederlandse geitenhouders, zowel reguliere als biologische. Die zijn nauw betrokken bij het productieproces en net zo enthousiast als wij, want samen maken we de allerlekkerste geitenkaas.

WIJNTJE

We maken zoveel verschillende soorten geitenkaas dat het lastig kiezen is welke de lekkerste is: naturel, met honing, met lavendel… Of een heel oude geitenkaas, met een zoete ondertoon en zoutkristallen. Met een glaasje wijn erbij, dan weet je niet wat je proeft!

KAASMAKEN

Mensen kunnen ons ook bezoeken. We laten bezoekers dan de hele keten van het kaasmaken zien en natuurlijk laten we ze kaas proeven. Ons doel: op een gastvrije manier onze passie voor kaas met de mensen delen. Nederland produceert zoveel mooie zuivelproducten, waar uit de hele wereld vraag naar is. Daar mogen we best trots op zijn!

Lees hier wat je allemaal kunt maken met geitenkaas.

DE ZUIVELAARS

Saskia van der Meer

Jan Dijkstra

Jan Dijkstra

JOS STEVENS

Wim Brilman